Waterpompen Zoetermeer

Waterpomp onderhoud in Zoetermeer?

Heeft uw waterpomp onderhoud nodig in de regio Zoetermeer?
U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer:015 - 262 61 61.

Vanuit onze hoofdvestiging, sturen wij onze servicewagens dagelijks op pad om vele pompproblemen in Zoetermeer te verhelpen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op één van onze monteurs, omdat er altijd wel één in de buurt is.
Hierdoor blijft de wachttijd tot een minimum beperkt en worden problemen aan uw kapotte pomp snel opgelost.Voor alle problemen met uw waterpomp hebben wij altijd een geschikte oplossing!

Zegwaard Pomptechniek biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om al het onderhoud en reparaties aan uw waterpomp uit handen te geven!
Een waterpomp is altijd een dure aanschaf. Om ervoor te zorgen dat uw waterpomp zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om uw pomp regelmatig schoon te laten maken en af te laten stellen. Waterpompen en pompinstallaties spelen vaak een cruciale rol in een gebouw en een proces. Problemen en storingen ontstaan pas als de pomp niet meer zodanig werkt als waarvoor de pomp in eerste instantie is aangeschaft.
Het is zaak dit risico zo klein mogelijk te houden en goed (preventief) onderhoud is dan ook van essentieel belang om stilstand van uw waterpomp(en) te voorkomen.

Door middel van pomponderhoud zorgt u ervoor dat;
• De levensduur van uw pomp aanzienlijk wordt verleng
• De kans op storingen zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd
• De kans op verbrande lagers en dergelijke geen kans krijgt
• U bij een eventuele storing verzekerd bent van snelle en vakkundige hulp
• Waterpomp kopen in Zoetermeer? Vakkundig advies en prima service!Merkonafhankelijk pomponderhoud en 24/7 pompservice

Zegwaard Pomptechniek beschikt over een vakkundig serviceteam met een hoog kennisniveau en heeft al ruim 10 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van alle denkbare vuil- en schoonwaterpompen.
Mocht een pompstoring zich voordoen dan staan meer dan 30 servicemonteurs van Zegwaard Pomptechniek met een compleet uitgeruste servicewagen voor u klaar om problemen en storingen op locatie of in onze werkplaats op te lossen, ongeacht het merk of type waterpomp.
Pompinstallaties die bij ons in onderhoud zijn, genieten altijd voorrang bij een storingsmelding. Deze snelle service komt nog eens extra tot zijn recht doordat alle gegevens van de in onderhoud zijnde pompinstallaties bekend zijn bij onze servicemonteurs.Onderhoudsabonnementen op maat

Als u onderhoud aan uw waterpomp wilt laten uitvoeren, kunt u altijd een afspraak met ons maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor wordt uw pomp gegarandeerd op reguliere basis onderhouden, en bent u verzekerd van snelle hulp bij een storing.
Zegwaard Pomptechniek biedt u verschillende abonnementen voor (preventief) onderhoud aan uw waterpomp. Hierbij kan u denken aan een jaarlijkse onderhouds- en controlebeurt tot all-in onderhoud. Maar ook een onderhoudsabonnement op maat is mogelijk, waarbij u zelf mede bepaalt hoe het onderhoudsabonnement voor uw pomp er uitziet.

Geïnteresseerd in één van onze onderhoudsabonnementen?
U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken via ons telefoonnummer: 015 - 262 61 61.Vragen?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons telefoonnummer 015 - 262 61 61 of stuur een e-mail naar info@zegwaard.nl.

Zegwaard Pomptechniek: 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onderhoud aan uw pomp!VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23855104, emalloc: 23402136
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem