Onderhoudsabonnement

Voordelen van een onderhoudsabonnement

Pompen en pompinstallaties spelen vaak een cruciale rol in een gebouw en een proces. Een probleemloze werking van de pomp is dan ook van groot belang. Zegwaard Pomptechniek biedt u verschillende abonnementen voor (preventief) onderhoud. Hierbij kan u denken aan een jaarlijkse onderhouds- en controlebeurt tot all-in onderhoud. Maar ook een onderhoudsabonnement op maat is mogelijk, waarbij u zelf mede bepaalt hoe het onderhoudsabonnement er uitziet.

Voordelen van een onderhoudsabonnement bij Zegwaard Pomptechniek:
• Reparatie van alle merken en typen waterpompen.
• Snelle service volgens vooraf vastgestelde procedures.
• Prijsopgave vooraf.
• Service en reparaties in eigen werkplaats en ook op locatie.
• Onderhoudsovereenkomsten op maat.
• Service 24 uur per dag 7 dagen per week.Onderhoudsabonnement op maat

Geen bedrijf en waterpomp is hetzelfde. Voor onderhoud aan uw pomp bieden wij een onderhoudscontract op maat. Zo heeft u de mogelijkheid voor een jaarlijks automatisch contract waarbij wij ieder jaar rond dezelfde periode contact met u opnemen om een afspraak te maken voor onderhoud, evenals eventuele storingen aan het toestel zelf te verhelpen. Voor laatstgenoemde contractvorm betaalt u een vast bedrag per jaar. Door middel van onderhoud zorgt u ervoor dat de levensduur van uw pomp aanzienlijk wordt verlengd, en dat storingen en daarmee gepaard gaande reparatiekosten zoveel mogelijk worden uitgesloten!

Door onze jarenlange ervaring met het verkopen en onderhouden van alle denkbare pompen en pompinstallaties, weten we precies hoe de werking is.
Daardoor kunnen wij het onderhoud en reparaties snel en efficiënt uitvoeren aan pompen en pompinstallaties van alle merken.Meer informatie of een offerte aanvragen?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons telefoonnummer 015 - 262 61 61 of stuur een e-mail naar info@zegwaard.nl.

Zegwaard Pomptechniek:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onderhoud aan uw pomp!VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23592960, emalloc: 23424480
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem