Onderhoud waterpomp

Service en pomponderhoud

Zegwaard Pomptechniek biedt u de mogelijkheid om al het onderhoud en reparaties aan uw pomp uit handen te geven!
Een waterpomp is altijd een dure aanschaf. Om ervoor te zorgen dat uw pomp zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om uw pomp regelmatig schoon te laten maken en af te laten stellen. Waterpompen en pompinstallaties spelen vaak een cruciale rol in een gebouw en een proces. Problemen en storingen ontstaan pas als de pomp niet meer zodanig werkt als waarvoor de pomp in eerste instantie is aangeschaft.
Het is zaak dit risico zo klein mogelijk te houden en goed (preventief) onderhoud is dan ook van essentieel belang om stilstand van uw pomp(en) te voorkomen.

Door middel van pomponderhoud zorgt u ervoor dat;
• De levensduur van uw pomp aanzienlijk wordt verlengd
• De kans op storingen zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd
• De kans op verbrande lagers en dergelijke geen kans krijgt
• U bij een eventuele storing verzekerd bent van snelle en vakkundige hulpMerkonafhankelijk pomponderhoud en 24/7 pompservice

Zegwaard Pomptechniek beschikt over een vakkundig serviceteam met een hoog kennisniveau en heeft al ruim 10 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van alle denkbare vuil- en schoonwaterpompen.
Mocht een pompstoring zich voordoen dan staan er meerdere servicemonteurs van Zegwaard Pomptechniek met een compleet uitgeruste servicewagen voor u klaar om problemen en storingen op locatie of in onze werkplaats op te lossen, ongeacht het merk of type waterpomp.Waterpomp onderhoudsabonnementen op maat

Als u onderhoud aan uw pomp wilt laten uitvoeren, kunt u altijd een afspraak met ons maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Hierdoor wordt uw pomp gegarandeerd op reguliere basis onderhouden, en bent u verzekerd van snelle hulp bij een storing.
Zegwaard Pomptechniek biedt u verschillende abonnementen voor (preventief) onderhoud aan uw waterpomp. Hierbij kan u denken aan een jaarlijkse onderhouds- en controlebeurt tot all-in onderhoud. Maar ook een onderhoudsabonnement op maat is mogelijk, waarbij u zelf mede bepaalt hoe het onderhoudsabonnement voor uw pomp er uitziet.Vaste klanten hebben voorrang

Pompinstallaties die bij ons in onderhoud zijn, genieten altijd voorrang bij een storingsmelding. Deze snelle service komt nog eens extra tot zijn recht doordat alle gegevens van de in onderhoud zijnde pompinstallaties bekend zijn bij onze servicemonteurs.Vragen?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons telefoonnummer 015 - 262 61 61 of stuur een e-mail naar info@zegwaard.nl.

Zegwaard Pomptechniek:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onderhoud aan uw pomp!VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23429048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem