Vuilwaterpompen

Dompelpompen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande vuilwater dompelpomp voor een betaalbare prijs? Zegwaard Pomptechniek levert alle soorten en maten eenvoudige dompelpompen (vuilwater) voor thuisgebruik en complexe dompelpompen, voor professioneel gebruik. Een dompelpomp (vuilwater) is te gebruiken voor het wegpompen van helder, troebel of vervuild water.
Lees hier meer informatie over dompelpompen...Pompunits

Zegwaard Pomptechniek is importeur en leverancier van diverse topmerken pompunits. Pompunits worden gebruikt om afvalwater naar een hoger gelegen riool of afvoer te pompen. De pompunits zijn inzetbaar voor afvalwater uit ruimtes zoals toiletten, wastafels en douches die onder het rioolniveau liggen.
Lees hier meer informatie over pompunits...Sanibroyeur

Sanibroyeur maakt het mogelijk om waar u ook wilt een toilet of badkamer te installeren. Dat is te danken aan technologische hoogstandjes op het gebied van sanitaire installaties. Zo heeft u alle vrijheid om uw huis volledig naar eigen wens in te delen. Dankzij de uitstekende technieken en de zichzelf opgelegde hoge standaard hoeft bij het aanschaffen van een Sanibroyeur niet te twijfelen aan de werking.
Lees hier meer informatie over Sanibroyeur...Pomponderdelen en pompbesturing

Naast het verkopen en onderhouden van alle denkbare soorten en maten vuilwaterpompen levert Zegwaard Pomptechniek ook alle losse pomponderdelen en pompbesturing.
Lees hier meer informatie over pompbesturing en pomponderdelen...VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23855104, emalloc: 23387656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem