Schoonwaterpompen

Boosterpompen

Een boosterpomp wordt vaak gebruikt voor huishoudelijk gebruik voor tuinirrigatie en beregening.
De boosterpomp unit zuigt automatisch water aan via een waterbron en het drukvat zorgt ervoor dat er een constante druk op uw systeem blijft staan en dat het water aangevuld wordt wanneer dit nodig is.
Lees hier meer informatie over boosterpompen...Dompelpompen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande schoonwater dompelpomp voor een betaalbare prijs? Zegwaard Pomptechniek levert alle soorten en maten eenvoudige dompelpompen (schoonwater) voor thuisgebruik en complexe dompelpompen, voor professioneel gebruik.
Lees hier meer informatie over dompelpompen...Hydrofoorpompen

U kunt de hydrofoorpomp bijvoorbeeld gebruiken om uw sanitair automatisch te voorzien van regenwater. Een hydrofoorpomp, ofwel hydrofoor of druk verhogende pomp is een zelf aanzuigende pomp. Hydrofoorpompen persen het water omhoog en verdelen het water in de leidingen. Een hydrofoorpomp wordt veelal ingezet bij het verhogen van waterdruk in een waterleiding, maar ook het beregenen/irrigeren van tuinen en gazons en het voorzien van toiletten, wasbakken en wasmachines behoort tot de mogelijkheden.
Lees hier meer informatie over hydrofoorpompen...Pompbesturing

Naast het verkopen en onderhouden van alle denkbare soorten en maten schoonwaterpompen levert Zegwaard Pomptechniek ook alle losse pomponderdelen en pompbesturing.
Lees hier meer informatie over pompbesturing en pomponderdelen...VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23855104, emalloc: 23387920
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem