Onderhoud & Advies & Service

24 uursservice waterpompen

Zegwaard Pomptechniek beschikt over een vakkundig serviceteam met een hoog kennisniveau en heeft al ruim 10 jaar ervaring in het verkopen en onderhouden van alle denkbare vuil- en schoonwaterpompen. Mocht een pompstoring zich voordoen dan staan meer dan 30 servicemonteurs van Zegwaard Pomptechniek met een compleet uitgeruste servicewagen voor u klaar om problemen en storingen op locatie of in onze werkplaats op te lossen, ongeacht het merk of type waterpomp.
Lees hier meer informatie over de 24 uursservice die wij bieden...Advies over waterpompen

Zoveel waterpompen, zoveel vragen. Voor een leek is het vaak onmogelijk om een goede keuze te maken bij het aanschaffen van een waterpomp. Vragen met betrekking tot de juiste capaciteit, motorvermogen, opvoerhoogte, de juiste behuizing, welke inhoud, besturing en meer maken het niet makkelijk. En als de keuze wel mogelijk is zijn er zoveel merken waaruit een keuze gemaakt kan worden dat het vaak ondoenlijk is om voor uw gevoel een juiste keuze te maken. Geen probleem want de vakkundige medewerkers van Zegwaard Pomptechniek staan u graag te woord en geven u graag geheel vrijblijvend professioneel advies over de waterpomp die het beste bij uw wensen past.
Lees hier meer informatie over onze adviezen...Onderhoudsabonnementen

Pompen en pompinstallaties spelen vaak een cruciale rol in een gebouw en een proces. Een probleemloze werking van de pomp is dan ook van groot belang. Zegwaard Pomptechniek biedt u verschillende abonnementen voor (preventief) onderhoud. Hierbij kan u denken aan een jaarlijkse onderhouds- en controlebeurt tot all-in onderhoud. Maar ook een onderhoudsabonnement op maat is mogelijk, waarbij u zelf mede bepaalt hoe het onderhoudsabonnement er uitziet.
Lees hier meer informatie over onderhoud aan waterpompen...Onderhoud aan waterpompen

Zegwaard Pomptechniek biedt u de mogelijkheid om al het onderhoud en reparaties aan uw pomp uit handen te geven! Een waterpomp is altijd een dure aanschaf. Om ervoor te zorgen dat uw pomp zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om uw pomp regelmatig schoon te laten maken en af te laten stellen. Waterpompen en pompinstallaties spelen vaak een cruciale rol in een gebouw en een proces. Problemen en storingen ontstaan pas als de pomp niet meer zodanig werkt als waarvoor de pomp in eerste instantie is aangeschaft.
Lees hier meer informatie over onderhoud aan waterpompen...Reviseren van waterpompen

Zegwaard Pompentechniek heeft diverse mogelijkheden om uw pomp of aandrijfmotor repareren. Ook is het mogelijk om een completen revisie te laten uitvoeren voor uw pomp. Hierbij is er ook een mogelijkheid om de hele pomp opnieuw te stralen en opnieuw te coaten. Alle door ons gereviseerde producten worden uitvoerig getest op capaciteit en lekkage zodat er altijd een goed werkend product de werkplaats verlaat.
Lees hier meer informatie over reviseren van waterpompen...VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23592960, emalloc: 23399024
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem