Hydrofoorpomp

Toepassing en gebruik van een hydrofoorpomp

U kunt de hydrofoorpomp bijvoorbeeld gebruiken om uw sanitair automatisch te voorzien van regenwater. Een hydrofoorpomp, ofwel hydrofoor of druk verhogende pomp is een zelf aanzuigende pomp.
Hydrofoorpompen persen het water omhoog en verdelen het water in de leidingen. Een hydrofoorpomp wordt veelal ingezet bij het verhogen van waterdruk in een waterleiding, maar ook het beregenen/irrigeren van tuinen en gazons en het voorzien van toiletten, wasbakken en wasmachines behoort tot de mogelijkheden.
Gebruikt u de hydrofoorpomp voor drinkwater, kies dan voor een rvs-hydrofoorpomp. Indien u de hydrofoorpomp gebruikt om water uit een bron, kanaal, sloot of vijver gaat gebruiken dan raden wij u aan om gebruik te maken van een voorfilter.



Advies en service

Zegwaard Pomptechniek staat garant voor deskundig advies en uitstekende service aan onze klanten bij de aanschaf van een hydrofoorpomp. Hierbij houden wij rekening de juiste plaatsing, capaciteit, motorvermogen, de juiste behuizing, welke inhoud, besturing en meer.



Heeft u vragen over de aanschaf van een hydrofoorpomp?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons telefoonnummer 015 - 262 61 61 of stuur een e-mail naar info@zegwaard.nl.
Laat het ons gerust weten! Wij helpen u graag.

Zegwaard Pomptechniek:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onderhoud aan uw hydrofoorpomp!



VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23855104, emalloc: 23386656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem