Dompelpomp

Toepassingen van een vuilwater dompelpomp

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande vuilwater dompelpomp voor een betaalbare prijs? Zegwaard Pomptechniek levert alle soorten en maten eenvoudige dompelpompen (vuilwater) voor thuisgebruik en complexe dompelpompen, voor professioneel gebruik. Een dompelpomp (vuilwater) is te gebruiken voor het wegpompen van helder, troebel of vervuild water.

Kies de juiste dompelpomp voor het juiste gebruik en u betaalt nooit teveel.Gebruik van een vuilwater dompelpomp

Een dompelpomp plaatst u in zijn geheel onder water om bijvoorbeeld een kelder, een vijver, kruipruimte of een zwembad leeg te pompen, om grondwater op te pompen of om drainagewater weg te pompen.

Waarop moet u letten bij de aanschaf van een vuilwater dompelpomp:
• Het vermogen van onze dompelpompen varieert van 250 W tot 7500 W.
• De capaciteit van onze dompelpompen loopt van 80 liter per minuut tot 1000 liter per minuut.
• Problemen voorkomen met drooglopen van de pomp. Kies een dompelpomp met vlotter.
• Zand, steentjes, kroos of takjes in het water? Kies een vuilwater dompelpomp.Advies en service

Zegwaard Pomptechniek staat garant voor deskundig advies en uitstekende service aan onze klanten bij de aanschaf van de juiste dompelpomp voor vuilwater. Hierbij houden wij rekening de juiste capaciteit, motorvermogen, opvoerhoogte, de juiste behuizing, welke inhoud, besturing en meer.Heeft u vragen over de aanschaf van een vuilwater dompelpomp?

U kan ons 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereiken op ons telefoonnummer 015 - 262 61 61 of stuur een e-mail naar info@zegwaard.nl.
Laat het ons gerust weten! Wij helpen u graag.

Zegwaard Pomptechniek:
24 uur per dag en 7 dagen per week paraat voor onderhoud aan uw waterpomp!VOOR VERKOOP, ONDERHOUD EN ADVIES VAN WATERPOMPEN!

[profiler]
Memory usage: real: 23592960, emalloc: 23389816
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem